GBG IMORRON

Yeea , Gbg imorron då :) .de ska bli rätt kul faktist . ja har aldrig varit där faktist :S , förutom när ja va typ fem en gg å de räknas inte:) .Så idaG blire till att packa , å packa upp- och tvätta för mammas del eftersom vi kom från trosa igår .lr mamma kom imorsse. ja hade sån panik där ute så otoooligt tråkigt så pappa kom å hämta mej♥.
Vad liseberg kommer vad ska man seja...innerhålla? iaf typ va javet att vi kmr göra :) de ä typ imorron gå upp 04:30 why?!?!? , sen sitta på tåget i 70 år å sen när vi kmr ner lämnar vi våra saker i lägenheten och sen sticker mamma å ja ut å shoppar:) , om man har krafter kvar ;O . på tis då blire liseberg :) . asså fine de kanske blir okej , men har ingen att åka me . ska man åka me nån skare va hanna lr simon ! menmen :) de blir nog hett iaf:) . på onsdagen tror ja att ja måste gåupp tidigt igen *suck* för att åka hem me de 70årigatåget för att sedan kunna åka till gotland på kvällen . de känns ju lite cp att när ja endå ä i gbg åka upp till sthlm för att sen åka ner till gotland som liksom redan ä relativt nära gbg. gash de där lät utbildat x) . Är det inte alltid så på sommaren att man typ åker från ställe till ställe och stressar som en idoit men sen när man kommer hem från allt lite innan sommarlovet ä slut känns allt så bra:) , de tycker iaf jag :) . ha en fortsatt söt sommar:)
over and out // mims♥
image135    


silverstedt goes brunett

skandaldrottningen victoria silverstedt goes brunett . Ja va tycker man om det här? är det ett pr-trick lr ba ett sätt att förnya sej ?  , ja tycker att blond klär henne bäst . Men kan de bero på att just denhär bilden ser lite halvläskig ut(mellersta) ?  lr kanske är det bara ovant . va tror ni ? :) 
over and out //mims♥

  image134

hos carina

shasha , har inte skrivt nått om när ja sommarjobbade men ja hade nte krafter x) , men för alla som undrar så kan ja seja att de sög ! Nu är jag iaf hos carina , vi har sovit här . ja som trodde att ja äntligen skulle få sova ut hade FEL! blev väckt tiiidigt av hennes skrikande barn .så nu ä ja typ tröttast i världen , men imorron ska ja ta en sovar dag . de behövs , tro mej . på tis måste ja packa och klippa mej för på ons åker vi förmodligen ut till trosa som ja precis fick reda på :S . de betyder att ja inte kmr hinna träffa hanna iaf !:( . men om ja inte ska dit så ska vi nog va .
Ikväll ska mamma och jag skruva ihop lite möbler ssom vi köpte på ikea igår , ja vet inte varför men a tycker de är askul att skruva ihop sånt :)
over and out // mims♥

wish of the day

image132
My wish of the day är ett otroligt hett Hermés armband :) pusspuss

dagen innan :)

sha sunshines :) hoppas allt är bra med er !
Idag är dagen innan jag börjar jobba och ja ä nervöööös X) fast mest nervös är jag välöver att jag inte kommer vakna i med att jag måste gå upp ca 6 *suck*  .sitter här å försöker intala mej själv att allt ska gå bra :)
vilket de kmr ! idag har jag faktist cyklat till mammas kusin å sen har ja typ inte gjort nått mer . jag sov typ till 1 (A)
men de tycker ja man får när det är sommarlov . jamnar men har ju liksom lov från att vakna tidigt lrnått.. :)
nu sitter ja ba här å lyssnar på "goo goo dolls -iris " och försöker komma på sätt att bli trött så att jag kan somna tidigt . kanske storstäda rummet igen . det blir man ju iaf inte pigg av ^^ . nej , jag får se ..nu ska jag nog shoppa två par skor som jag har inttat på nätet :D
over and out//mims ♥
 

RSS 2.0