Mimmi framtidagolfproffs.

Nej skulle inte tro de:P , var och spelade idag med morfar och kusin det gick ju sådär . nej de SÖG! jag fick iväg bollen över 50 meter typ 3 gånger och thats it . men för simon gick de värsta bra. MUPPUNGE!
menmen annars vare trevligt :)  och när morfar frågade om vi skulle satsa på golfen tror jag frågan inte riktigt var riktad till mej :).

När jag kom hem var jag iskall och la mig å kolla på film de va myspys sen åkte jag och storhandla med mamma det tycker jag var snällt av mig ! . Nu saknar jag pappa drf jag har inte träffat han på nåra dagar å han e fett kul när vi inte bråkar:) Älskar dej ♥
Nu ska ja ba sitta här å njuta av att jag är ledig x)
puss /m♥

Godmorgon!

godmorgon på er eller ska man seja goddag:P . Javet att jag sover länge men det får man faktist när det är lov !
Ja det regnar ju här i sthlm idag så det blir nog inget av att gå ut med´simon och marvin men det gör inget även om jag saknar marvin för han är så jäkla rolig :) .

Idag får bli en sån där dag när man går utan smink med mjukiskläder och uppsatt hår men jag ska även passa på att städa ,plugga (lite) , kollar film & blogga ;) 
                
 Juicy couture 
        image140

VRF?!?!

Vrf tvättade jag inte bort sminket lite tidigare när jag inte var så trött ? typiskt. Att man aldrig lär sig . Nu ska jag då somsagt gå in å tvätta bort sminket sen ska jag krypa ner i min såsmåning om bäddade säng och somna till
Bridget Jones dagbok . sov så sött.
puss /m?
184015-137

söndag kväll och ingen skola imorron!!

hej mina kära :) jag tror jag glömde blogga igår och så hittade jag ingen bild på kinadojjor heller men de e lungt ja hittade nåra idag för 75 spänn på nån kinastore på drottninggatan X) . nice nice . Gubben osm jobba där va typ indier eller nått å han va skittrevlig . ja vill köpa många skor hos han bara för han va så snäll X) Men det luktade typ sjukt mkt rökelser där inne så  man kanske blev snäll av lukterna eller nått ,

När jag hade köpt mina skor-s :D så
gick jag ut en liten stund med dani och frös som en megamupp - Det va iskallt så det blev inte så jättelänge ist gick jag upp till pappa och kollade film det var supermys :).Senare på kvällen gick jag och mamma upp till simon och dani å käkade tackos å typ massa annat så min mage är värsta mätt!!

Det var faktist en riktigt trevlig dag och mitt lov har inte ens börjat wiiie ! :)

/M ♥

KINASKOR!-HJÄLP MIG

shasha , still here. morfar ville att jag skulle kolla upp nån bilaffärs öppettid eller nått men ja hittar inte !
Jag blir galen och inte för att ja inte hittar sidan utan för att ja inte hittar skor . aah vinterskor som jag tycker passar till mina stuprör . så imorron innan jag åker till farmor  ska jag köpa nåra skor dock inte vinterskor utan platta såkallade kinaskor :) . dom ser ut som farfars gamla tofflor typ men dom ska va jäkligt sköna och om ja inte använderom så gör de inget för dom kostar typ 100 spänn :P . nu äre såhär att affären ska tydligen ligga vid adidas sportcenter och det ska vara någon liten kina affär :S . Jag har isåfall missat den helt! . Asså om nån inte skulle fatta så snackar vi sthlm nu :)  lägger in en bild senare ikväll pårom ja hittarom inte just nu .puss

LOV! :D

HEJHEJ HALLÅ :) nu har jag äntrligen loov men gash ja kmr va tvungen att skriva massa arbeten iaf menmen (: bara känslan av att få sova till klockan tolv gör ju en glad ;) . Nu var de typ tusen år sen som ja blogga för ja pallade faktist inte med när ja hade så mycket å göra i skolan och sånt :). Nu har jag förklarat bort mej tillräckligt idag ^^ .Nu sitter jag hemma hos mormor och morfar .(fredags middagarna har börjat igen.) *suck* och imorron ska jag till farmor och farfar för dom kom hem från gotland typ i tisdags gash! dom har vart där hela sommaren . jag var där typ en vecka och var överlycklig när jag kom hem ,även om det var jäkligt mysigt att gå på den vita stranden och kolla in solnedgången :). I vilket fall kommer detta bli värsta släkthelgen :) . Får se om jag fortsätter blogga nu iaf under lovet .
glöm inte att måla naglarna ^^
K-Ä-R-L-E-K 


 mormor :)


RSS 2.0