ut i regnet :)

nej nu orkar jag inte sitta inne längre ! jag får endå inte nått gjort! . vi kör en powerwalk ute i regnet så gör ja ett nytt städförsök när jag kommer hem igen . på me regnjackan ^^ . ciao :)

sex and the city trailern för nya filmen:)



gash vad jag måste se den här filmen!  har redan kollat på trailern för mmånga ggr! :)
enjoy <3

DAGENS CITAT

"Livet är som en shoppigresa, du vet aldrig vad du kommer att få :) "

image199

"duktigdag"

idag är det en riktig tråkdag och på grund av vädret så ska alle och jag inte ut å springa , åååh neeehj  x) . idag får jag istället ta tag i mitt överdrivet stökiga rum ! jag har dragit mej för det hela veckan . Men nu jäklar är det dax! . asså jag kan inte fatta hur mycket saker man får plats med i ett rum . idag ska jag ha en "duktigdag" . på med lite musik och sätt upp håret i en knut . klara ,färdiga gå , STÄDA!!! :)
ps ;
lägger ut ett dagens citat senare ^^ .

image198

mims08.blogg.se

somsagt så skrev jag det förra "citatinlägget" med aningen ironi ;)

nu ska jag ta och berätta varför mina inlägg är så korta , även dom långa. :)
Det beror på att jag vill att det ska gå snabbt att fixa ett inlägg . det känns osm jag alltid stressar osm en galning med allt , men det sägs att vi sthlmare har en tendens att göra de ^^ . det beror även på att jag nästan aldrig orkar läsa superlånga inlägg och därför tror jag att ja skriver korta  så jag ska orka läsa igenom dom själv x) .
peace<3

ett litet citat;

;dom som säger att pengar inte kan köpa lycka, vet inte vart han ska shoppa;

sant tycker jag :)

image196

parfymer :)

min favvo parfym just nu är GUCCI , envy me tätt följt av DAVIDOFF, cool water wave


när jag träffade alle i lör...

när jag träffade alle i lördags inne på gina tricot ;
 
alle: mimmi jag såg en skitfin tröja på MQ :D
Mimmi: aah javet jag köpte den !! x)

ibland tänker man inte på vad man säger, och det roliga var att det inte alls var samma tröja (A)

kan inte hitta skinnjackan!

idag gick det lite segt att springa . kan bero på att de blåste så sjukt mkt , menmen runt kom vi iaf ^^ . lite senare på dagen så skulle jag iväg till tandläkaren och bestämmde mig för att ta fram la skinnjkacka . men eftersom det forfarande står trehundrasjuttielva  flyttkartonger överallt så kunde jag inte hitta den. så lite försenat började jag (med feta dunjackan) gå mot tandläkaren. jag hade ett hål och nu måste jag borra för andra gången i mitt liv. buhu :/ . så är det :) . här kommer en bild på dagens outfit .
enjoy/ M♥


♥skor-din sko
♥jeans-gina
♥tröja-MQ

godmorgon !

första dagen på lovet! jag har precis vaknat och upptäckt det superfina vädret. alle och jag ska ut springa snart :) så nu ska jag byta om ;) .
over and out ^^

tandläkaren imorron.

så skönt att veta att man inte behöver gå upp klockan 7 imorron! jag älskar verkligen lov! . iofs måste jag till tandläkaren imorgon men det är inte för ens vid 4 tror jag :) . hah jag vågar fortfaradne inte gå till tandläkaren själv så mammi får följa me mej x) . idag har jag inte gjort någonting! mwohaha de känns sköönt .  de va allt för meej .
peace <3

utlovade bilder på gårdagens shopping ^^

            
     
                            ♥vita tights- gina
                            ♥blå klänning-h&m
                            ♥blårandiga skor-bianco
                            ♥vita tygskor-din sko
                            ♥randig tröja-MQ
                            ♥
mörka jeans-gina
                            ♥
rött nagellack-cubus

så var den lördagen slut.

dagen blåste förbi som tusan idag. -hatar stormar osm förstör min frisyr ! . jaja imorsse gick mamma å jag till "tha mall" jag skule ju shoppa. det blev en hel del fint . kanske lägger ut bilder på det imorgon :). när jag kom hem var jag helt död och landade i soffan. Då ringde pappa å ville kolla melodifestivalen me mej så ja knata överården å satt å klaga på hur dåliga alla var x) .  nu har denna dag lätt mot sitt slut. även fast inte klcokan e spec mkt så e jag astrött. nu ska ja käka lite godis ,kanske kolla lite film sen lär det vara jag som slocknar ^^ .
!QUE BUENO!

whats going on with the shoes?

äntligen lov  :) . sitter här å försöker göra en header men somvanligt tappar man tålamodet. kanske fixar ja det nån annan gång . någon gång då jag har photoshop ^^ . e skit trött men har endå reagerat på att ja har haft bilder på skor på dom typ fyra senaste inläggen :P . whats going on with with the shoes? - okej jag erkänner jag är svag för skor men snälla mimmi fönya dej liiite iaf ;)
trevlig helg

i skolan

sitter här i skolan på biblan å håller didde å alle sällskap. dom ska skriva klart  en svebska grej :) - helgen kommer bli ganska lugn. ikväll ska jag tydligen bort på middag och imorgon så blir det shopping shopping shopping ^^ . 
linda åker iväg till sin pappa på söndag  och jag kmrfaktist sakna den där :) ! . hah alle får bli mitt offer istället ;) . snart (om några timmar) har vi alltså vårt älskade sportlov och alle och jag ska faktist sporta :D . vi ska bli vältränade nuuuu eller nått ^^ . ut å springa varje tisdag. nu jäklar satsar vi så det ryker  x) . 
puss å kram havreflan <3  
image184

redan torsdag :)

hajje . redan torsdag, yey snart helg. idag har jag inte gjort så mycket. var i skolan till 20 i 4 suck kom hem , käka å åkte å träna badminton . det gick skitbra idag :):) . haha skoldagen var lite crazy . det var fotbolls tunering i ksolan idag å  de kom 92or från två andra skolor . å vi fick inte kolla på matcherna! palla!!! - iaf så försökte vi ta oss in iaf , hah för att göra en lång historia kort. vi klarade det inte xD så desperat stod vi och försökte vi följa matchen genom ett fönster:D - framtid som inbrottstjuvar , hmm  nja skulle inte tro det ^^
kram / m
image183

fin-fina skor :)

slutade tidigt idag. vi hade bara idrott så det var skönt. nu är det meningen att jag ska packa upp allt ur flyttkartongerna och läsa spanska men...ja, ja har annat för mej (A) .
sommarn kommer så småning om och även fast jag inte är ett så biggt fan av flip flops så måste det här vara några av det sötaste paret du kan ha på dej i sommar. :) - sjukt söta flip floppar från Elaine Shoe. med sjukt söta blommor. kan det bli bättre ? :)

image180

jag älskar internet!

sådär ja! nyinflyttad i nya lägenheten  och allt e på plats (NOT) , eller iaf om man bortser från hmmm...allt x) .
nu har jag iaf äntligen fått tillbaka mitt kära internet. JAG ÄLSKAR INTERNET! - hur klarade man sej utan denna otroligt coola uppfinning?  . alle berättade att hon hade nätshoppat massor i helgen bla 4 par skooor å 1100 andra saker. den ungen!  de fick mej att bli riktigt sugen på å shoppa själv - som ja inte alltid är det x) . så nu bär de strax av till affären me mamma . dock för att köpa mat. men ja tänkte att de kunde leda till nätshopping lite senare ikväll :) .det låter som en plan! ni som påstår att det inte funkar att smöra. tjena ;D


RSS 2.0