dagens shoping (:

har kommer då dagens shopping, blev dock bara lite,  hittade inte så mycket som jag ville ha. 
sen tycker jag att allt spec tröjorna är mycket mycklet finare på riktigt:) . den första tänkte jag köpsa sit när jag shoppa men det blev inte så . kom  ihåg den som mycket snyggare men tycker förtfarande den är väldigt söt. brukar det inte vara så när man intee köper nått å så ångrar man sig å sen när man tillslut köper den så var den inte lika fin som man kom ihåg den ? .

  
  
♥tröja bondelid
♥tee veromoda
♥väska bianco
♥ögonskugga isadora

model vs modell ;)

lessen för brist på uppdatering idag. har ju typ inte vart hemma. blev lite shopping och jag kommer snart lägga upp bilderna på bloggen när jag svarat på era kommentarer:). har ni haft en bra lördag hittills ? . var det någon mer än jag som såg tv4as nya stasning kör aah va de nu hette . körgrejset iaf. hmm vad tycker jag om de, eh har inte bestämmt mig än ;).
 image279
vem sitter den bäst på ? :)

hejhopp

heeej alla. hinner inte svara på lkommentarerna nu . får göra det när jag kommer hem . ska ut och shoppa snart. lägger ut bildderna när ja kommer hem !

lets dance

hejsan , nu e ja hos mamma igen.  här händer det inte så mycket.  var ju hos A tidigare , vi kollade lets dance och så . japp mat-tina blev dans-tina. jag hade faktist hoppats på henne ,men jag ÄLSKADE den där vita klänningen annika hade. så fin lrhur ?!?! . imorgon blir det shopping och jag för se om jag går själv eller med "mamma" .
glömde å ta kort på va ja köpte idag men här kommer iaf mina naglar ;)
image278

desperate housewifes

jädra naglar skrev ju precis klart inlägget å så raderades allt för ja kom åt nån knapp . tusan  , iaf så här skrev ja ;)
jag antar att det inte bara är jag som längtar efter desperate housewifes. ska bli galet kul och spåännande när det börjar igen ! . vem är eran favorit karaktär i serien ? min är nog gabrielle :) . älskar hennes kläder ! . serien börjar alltså.. ja när tusan var det? någon som kommer ihåg ? :)  . kram♥
image277


mims

hejsvejs :), nu e de dax för lite städnig sen ska jasvara på kommentrer , juste måstex ta kort också . nu blev detvmycke att göra:)

trevlig dag :)

nu är jag hemma efter enm långt dag med shopping naglar, motion och mat . det var jätte trevlkigt. gjorde somsagt mina naglar idag istället. det blev superfint. jag kommer lägga ut en bild påe senar ikväll . för minkamera måste ladda nu:). hah vad svårt det var att skriva x), är inte van med långa nagflar ;) . hon som gjorde dom blev typ skitirriterad på mig för jag spände mig hela tiden. men va fasiken de är väl inte så konstift när hon slipar hål på huden (: . ill be back later ♥

naglar idag ?

godmorgon godmorgon , Allt bra med er? (: . mormor ringde precis å väkte mig. hoin ville käka lunch vilket kommer bli brunch för mig , i ett centrum och eftersom jafg inte har något bättre för mig så why not ? :) . min mormor är inte så gammal så det är helt okej ;) - egentligen skulle jag ju ha gjort mina nagar imorron ,men eftersom vi endå ska dit idag ska vi fråga om dom har tid nu för det är samma vart mormor gör sina . hmm va ska man ha på sig ?. strålande sol men jag trordet blåser lite. det blir nog jeans ;) . hörs sen
image274

en tanke + mitt skämt

jag har tänkt på en sak med påsken och dagar/veckorna efter. jag äter bara godis på lördagar och eftersom att man har vanan inne funkar det. men nu i påsk och dagarna efter när man har tillgång till godis 24/7 . hur blir det då när godiset tar slut ?   då är man ju redan värsta beroende. bara en tanke X)
                                                                                        +
nu kommer mitt otroligt dåliga skämt , vad säger man när man tar upp riset ur kastrullen ? , rice up x)

dagens kollage:)

image273
♥klänning asos.com
♥skor christian louboutin
♥armband kenneth jay lane
♥clutch h&m

vad handlar min blogg om ?:)

nu jäklar kör vi på ennu ett kollage i paint . har man inget att göra . ja då får man väl se till att fixa det x) - har fått många kommentarer om att ni gillar min design och utseende på bloggen.  det tycker jag e skitkul! :) . men gillar ni det jag slriver om då ? . egentligen skriver jag väl inte direkt om något spec ämne. det är väl ganska gott och blandat enligt mig själv. lite mode, lite sex and the city, lite mimmi . en mix helt enkelt ;) . håll utkik under kvällen så ska jag försöka skapa lite fler inlägg ;) image272
superfin bild på lauren conrad. vad tycker ni om hennes stil ? :)

godkvällens:)

godkvällens;) , har nu kommit hem från pappi som ni kanske kan lista ut och sitter och lyssnar på musik ^^ . träningen gick sådär. var inte riktigt fokusserad . Det stämmer verkligen att man ska va helt frisk när man tränar. om det går enligt min plan nu så ska jag börja gymma framöver. hoppas :) . hoppas ni  också har haft en kulish dag. tänkte lägga ut en inte helt ny låt , men en som jag verkligen gillar:) .på tal om inget, kommer jag dra fram symaskinen ikväll igen ? , svar NEJ :)

vem klär bäst i klänningen ? :)

shalom , har precis kollat klart på reprisen av americas next topmodel. när man böjar kolla går det inte att sluta ju:) . nu ska jag alldeles strax börja att göra mig iordning inför träningen. badminton med pappa står på shemat å jag SKA vinna ;) . kommer höra av mig sen igen när jag kommer hem . lovar (: 
image271
vem passar bäst i klänningen ? :) - det var iofs inte en klänning i min stil. men dock i färg ;)

jessica simpson för elle

image270

jag älskar dedthär omslaget  på jessica tycker känningen  är helt underbar, (sean paul gaultier) om jag inte mins fel :S . uschhi nu e jag hungrig, måste käka nått. blir säkert bara mackor lr nått. kram ♥

för en lyckad tjejkväll ?

hur vet jag att jag har vöänt på dygnet?  jag blir så störd på mig själv när jag skriver godmorgon i kommentarer när klockan är 13 , och "ha en bra dag" vid 17 tiden liksom . gash mimmi lägg dig i tid. jag erkänner dock att jag ÄR en nattuggla :) .

från en sak till en annan
det var ett tag sen vi hade tjejkväll nu, jag tror det är något alla tjejer borde unna sig ;)  -riktigt kul är det ju. men vad krävs för en egentligen för en lyckad tjej kväll förutom tjejer på gott humör? :) - för att få en riktig lyckad kväll så tycker jag att singstar är alldeles utmärkt. haha jag tycker det är så kul även om man inte är bäst på att sjunga (A) , och sen har vi tips nr två för alla sex and the city älskare , precis, sex and the city spelet:) . själv har jag aldrig spelat det men det känns som att det inte kan vara annat än kul :)  . är det någonsom har testat det någon gång ? :)
image269


koola anna

sådär  då har man svarat på lite kommentarer! . solen skiner fortfarande och jag funderar på att gå ut och sätta mig på balkongen och sola lite. men är man verkligen så desperat att man drar på sig tjockaste kläderna för att bli lite röd på kinderna osm endå kommer att gå bort et timme senare ? X) , japp ! . haha nej men vi får se. kommer på mig själv med undanflykter för plugget heeela tiden . känner ni igen det ? . sen sitter man där som en idiot dagen innan arbetet ska in x)  . puss ♥
image268
är helt kär i den här klänningen från koola anna, men är dock lite osäker på de galna mönstret :)
vad tycker ni om den ?

det här fick jag igår

blogg inlägg nr två idag :) och en av mina bästa vänner solen tittar fram som aldrig förr , *lycklig* x) . det är nästan så att man vill gå ut på en prommis :) . tänkte ba lägga ut lite bilder på småsakerna ja fick av mamma igår. ska ni ut och gå idag ?. nu måste ja ringa och snacka med någon, har såå tråkigt. vem ska bli mitt offer denna förmiddag? x) ....hmmm LINDA ! :)

  
allt från glitter skulle jag tro
hörs snart igen :)

27 mars

godmorgon! , det var somsagt inte bara min blogg som strula igår. men idag verkar det funka bättre :) . satt uppe halva natten igår och sydde en kjol. varför vet jag inte , ett "jag måste sy ryck" bara x) kanske lägger ut bild på den senare idag :)  . vad jag ska göra idag ? . jo jag SKA kolla lite inlämningsuppgifter , svara på kommentarer , spela badminton och BLOGGA ;) , vad ska ni hitta på ?`:)
image263
enligt mig en snygg outfit, håller ni med?  :) ,


project runway

sitter här och leker project runway ;) , vdet inte om jag hinner lägga upp nåra bilder ikväll som jag sa, isåfall får jag ta det imorgon :) . har precis märkt att jag har sytt alldelesgalet , så det blir fram med saxen nu . får se om jag löser det:) . nej nu ska jag återgå till mitt arbete (X puss på er! ^^image262
vem  var din favorit ?`:)

o.c vann ..

o.c vann på minn lilla "omröstning"  , jag tycker också att oc är bättre än one tree hill, men alla har vi olika smak ;) - nu är jag iaf hos mamma igen . pappa försökte fixa photoshop till mig men det gick inte riktigt som vi ville så han får försöka nån annan dag istället. imorgon är det badminton som gäller även fast jag inte är 100 % kry . men jag har inte tränat på hundra år så jag känner att det behövs ^^ . nu ska jag försöka mig på ett litet syprojekt. fick nåa småsaker av mamma idag också lägger in dom på bloggen om en liten stund. så jag får hoppas att ni orkar sitta uppe och vänta ;) .♥  
image261
jag tycker denna tee  från h&m är ganska cool, skön att ha till vardags typ i skolan till ett par jeans, vad tycker ni ?

o.c vs one tree hill

hejhopp , har inte kunnat blogga så mkt under dagen , har varken går å lämna kommentarer lr gå in på bloggen , man blir ju galet irreterad av sånt , iaf jag ;) - men men nu är jag här . idag har jag inte gjort mycket alls. var ju planerat att ja skulle städa i datorn å plugga å allt men det var som vanligt mer snack än action x) . lite senare ska jag till pappa och käka så denna dag var ganska lik gårdagen . ofta om man skriver om O.C och one tree hill så får man mycket kommentarer och åsikter. men nu har jag en fråga till er,
vilket program är egentligen det bästa O.C eller one tree hill ? :)

image259image260

TÄVLING

image258

jag med och tävlar om nagellack hos http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.2008496 vadet du med;)

min nya design

ny header! , äntligen har ävenjag en header , jag tycker den blev jättefin , vad tycker ni ? (: . fick hjälp av en jätteduktig tjej !:)  tack till dej , sitter och snackar med L på msn nu och jag lovar att jag alldeles strax ska sättafart med kommentarerna x) . jag blir verkligen galen. det tar typ 5 min för mig att ta fram bilder jag vill hapå datan , det är kaos där! måste verkligen städa rensa och sortera . det är prio 2 idag ! , yeey en så länge snöar det inte. håll tummarna för att det verkligen inte ska göra det senare idag, vill ha sommar nuuu ! :)
image257

hjälp med min header!

nu så .. , hatar när det inte går att komma in på bloggen såå störande,. godmorgon iaf! , första inlägget för idag . hoppas ni sov gott ^^ , tvingade upp mig själv vid halv 12 iadg:O , för jag skulle få hjälp med min header som säkert kommer bli jättefin:) , blden på mej e dock hosthost , aaah ja säger inget så har ja inget sakt x) . nu ska jag ta och göra mig ett par mackor sen sätter jag nog igång med era kommentarer ;) . kram ♥
image254
vad tycker ni om såhär röda läppar?:)

gör testet du med ;)

 

style class and fashion

image253
♥trench dsquared2
skor asos.com
♥väska mulberry

om du fick välja en sak här ifrån , vad skulle det då bli ? :)

vad jag gjorde hos polisen + outfit

hallojsan alla , nu är jag här igen ^^ , tack för alla kommentarer , ni e superfina:)  . många undrar vad jag gjorde hos polisen idag. det är så att ja va där å fika å vi... nej jag skulle göra en anmälan för jag har blivit lurad & det var en del pengar inblandade osv, but thats life , right ? . får se om jag svarar på era kommentarer ikväll om inte gör jag det imorron! , nu ska jag springa upp och tvätta mina jeans hos mormor. sen ska jag försöka mig på ett till kollage ^^  . vad har ni för er ikväll ? :) slänger ut en bild på min outfit med , flåt igen för fuckad bild x)

image252


påväg till polisen.

hallå alla, nu ska jag fixa mig å sen dra till polisen. äter hos pappi idag med så vi hörs sen när jag kommer hit igen . lägger nog ut dagens outfit då också .. den som väntar på nått gott^^ - påtal om gott så är det våffeldagen idag (: . gash ja e hungrig har ba käkat två mackor å lite godis idag. skärpning mimmi!
image250
lånad bild från nån blogg (har glömt vilken)

supersnygminidress:)

image249
jag tycker verkligen denhär miniklänningen från dsquared2 är underbart söt! , gash vad jag längtar till sommaren nu . i kväll ska jag till polisen och göra en anmälan , uschi . menmen de e sånt  som måste göras. ska försöka fixa ett till kollage tills ikväll , jag SKA bli bättre , någon som har nått tips på hur man gör snygga kollage i paint ?  :) .

tv3 fortsätter med sandra bullockveckan , och ikväll kommer det någon dramakomedi som heter Ya-Ya Flickornas gudomliga hemligheter, är det någon osm vet om den är bra eller ska se den  ? - själv får jag se vad jagv har för mig vid den tiden :) hörs senare^^

Rihanna vs kiberly

image248
vem tycker du klär bäst i denna underbara klänning från gucci ? :)
nu har jag svarat på massa kommentarer,städat och håller på å snacka me linda, ja e effektiv X).
nu ska jag ta å kika lite på mitt astronomiarbete , usch jag måste bli klar dena vecka! - nån som kan nått om stjärnor? x) . kram♥

TÄVLING

                                                 


image247

jag är med och tävlar hos http://shopaholicmamman.blogg.se/ va det du me ;) .

bloggdesign ^^

godmorgon alla (A) , jag vet att klockan är halv 2 men jag har ju lov förfasiken , är det inte meningen att man ska sova bort halva dagen då ? (: . nu ska jag försöka städa upp lite här , käka "frukost" och hitta min andra toffla. sitter nämnligen ba me en på mej x) . jsute sen måste ja ju svara på alla era kommentarer . Idag ska jag få hjälp av en tjej me min blogg design, - har ni några tips på hur en snygg bloggdesign ser ut ? ;)  , lägger ut en bild på nicole å hennes bebis , tycker bilden är riktigt fin , söt unge lr va säger ni  ?`
(bildfunktionen krånglar , jag försöker ladda upp den senare då )

ett rosa kollage (:

image246
Ett litet (jag vill ha kollage)
♥skor asos.com
♥väska miumiu
♥klänning juicycouture

om du bara fick välja en sak i detta kolage vad skulle de då bli ? :)

dethär shoppade jag idag,

här är bilder på det jag köpte idag (sry vet att man inte ser så bra) 


  
♥ klänning b young
♥ tofflor friis & co


colbie caillat - tailer made


gillar verkligen denna låt även fast den emmelanåt har lite tantigt sound. lyssna ^^ .
ps, håll utkik nu under efter vad jag shoppade tidigare idag ♥

jessica vs courtney

image238

vem bär upp den plommonlila klänningen bäst ? , jessica lr courtney?(:


long time no see..

halloj alla , sry har inte bloggat på ett tag asså ordentligt. men mitt liv e halvt fucked up så jag har inte haft någon lust faktist. hur har eran dag varit ? , hoppas den har vart bättre än min ^^ , fast pappa rädda mig lite. vi åkte och köpte en jättefin blåkänning och ett par friis tofflor till mig (lägger in dom på bloggen senare ikväll) och så bokade vi tid så jag kan göra nagelförlängningar ( lör 14:30) 
 påminn mig för jag glömmer säkert x) . sen åkte vi å handla kinamat, mums! och nu är jag hemma där mamma bor igen. påtall om ingenting hitta jag två låtar idag osm ja blev helt kär i lägger in åtminstone in en av dom ikväll så ni kan digga lite ^^ .
peace ♥
vad tycker ni om bredalackskärp i midjan?


hej

hej alla nytt inlägg kommer ikväll . äär ba för arg för att skriva nått nu .

nicole scherzingers klänning :)

jag klarade det! (chockad) - även om kavaliten och mitt ansikte ser lite fuckat ut så gick det ju ;) - jag ska bli bättre pådet men somsagt det var första gången i paint så lite nöjd är man väl ;) . hmm ska man försöka sig på ett kollage nu ? . övning ger ju färdighet ^^ har endå inget bättre för mig just nu ;)  gillar ni PCD ? här är iaf en bild på Nicole scherzinger  älskar hennes klänning , vad tycker ni om den ? :)
image236

dagens outfit

image235

♥skor dinsko
♥jeans ginatricot
♥tröja bondelid
♥skinnjacka kommer ej igåg :S
♥scarf h&m

vad jag fick i påskägget :)

hemma från mormor och morfar och är helt slut . det tar verkligen på krafterna att va social och snacka om sånt man verkligen inte bryr sig om x) . denna dag har gått skitsuperdupermegasnabbt!. har ni fått nått kul i påskäggen eller är dom somvanligt fullproppade med smågodis ? ;) . jag fick godis, pengar och pressentkort , pressentkorten var på profesional nails (ska göra akryl) (:  och på typ friis & co pappa ville att ja skulle ha en ny väska :) , så imorron innan vi åker till farmor och firar den grekiska påsken så ska vi köpa väskan lr va det blir ;) . nu ska jag verkligen göra ett försök på ett outfitkollage (fast bilderna är nog suddiga) - och sen ska ja försöka med ett annat slags kollage, så håll tummarna nu ^^ .
kärlek ♥
 
dom galet fina påskäggen jag gjorde till mina kusiner:) !

sara bareilles - lovesong :)- nya 3-reklamen



nya stjärnskottet sara bareilles -love song , helt jhättebra enligt mig men när jag spela den för mina kompisar så var det typ två som höll med. märkte igår att dom använde den på senaste trereklamen . yeey , GO SARA! vad tycker ni om den ? :)

godmorgon ;D + rosa radio

godmorgon alla :) & glad påsk btw`^^ , fått några påskägg än? ;) - det har iaf jag ;) mums! men grejen är den att jag typ redan innan påsken har tröttnat på godis , så det känns som det jag har nu kommer räcka ganska länge. kanske till och med tills nästa påsk ;) . nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen , sen ska jag svara på kommentarer. problemet är ba att jag aldrig kommer ihåg viljka jag redan har svarat på så svarar säkert lera gånger till samma ibland x)  .well well tror inte ni har nått emot de , lr ? :) . nu har jag ju snackat om mina jäkla outfit bilder i 70 år å är typ helt trött på mig själv för jag inte tar tag i det. men jag ska VERKLIGEN försöka idag :). hörs om en litenliten stund :) kram/ M ♥
image233tycker den är så söt , skulle inte ni vilja ha en sånhär på balkongen i sommar?  (:

mischa barton ;)

fy på mig! inga outfitbilder ivkäll heller. de får bli tre på raken imorgon istället., har ju inte vart hemma spec mkt idag . problemet är ba att jag inte vet hur man gör bilderna sådär avlånga utan att den blir helt konstig x) . somsagt jag och ändringar går inte så bra ihop,de e därför jag inte har någon header ;). imorron ska jag också svara på alla inlägg om jag inte hinneer det nu ;) - lägger in en snygg bild på mischa barton- är det bara jag somsaknarO.C?(:image232

hos pappa

hallue alla:) , sitter hos pappa å ska snart iväg å köpa lite tills imorron ^^ , blev aldrig nåra outfit bilder igår men jag får fixa det ikväll när ja kommer till mamma! nu ska ja springa å byta kläder  och ta på mig skor. sprang nämligen till pappa utan skor i snön! iskallt :) - hörs senare ! kram


även jag kan låta smart...:)

 alessandra säger:
menhallååååå, när ska vi dra till stan ?

Mims- mims08.blogg.se säger:

jadu , jag skall samtala med min mor och far . jag kommer sedan att avslöja dess tycke som passar mina samt deras behov.

skoja :)

nej men javet inte ja ska snacka me mamma å pappa

alessandra säger:
hahah, jag blev helt sajkad först:P


little black dress;)

så försökte man med ett kollage som ännu en gång gick åt ..ja ni vet x)  . tålamod har man ju inte heller:)  . träningen gick inte övercrivet bra. blev ba en halvtimma för pappa var för sjuk :/ . menmen så äre ibland! . jag får ta igen det i nästa vecka istället ^^ . Det är typ tusen saker jag borde göra nu  , städa rummet fixa naglarna , ja de ioffs inte så mycket mer , men de e så stökigt så det känns som det. juste jag ska lägga in en outfitbild från kameran också så sabina börjar läsa min blogg:) - verkar va en trevlig tjej (: . anyway den kommer senare ikväll :) - nu lägger jag in en bild på vad jag tycker att alla tjejer bör ha i sin garderob , exakt - LBD . ;) - ingen av dessa klänningar nappade direkt tag i mig, gillade bara formen på bilden x) - vilken är eran favorit? :)

image230


gina tricot -bara tunikor ?

hallue igen :) sitter och vänar på att klockan ska bli "byta om till träningskläder" och kollar runt på lite bloggar :) . vad gör ni ? ^^ , kom att tänka på en sak vi diskuterade i skolan för någon dag sen. Gina tricot . precis, budget affären med helt okej utbud enligt mig. det händer ju ibland att man hittar någon söt tunika lr tee där. men det var just det vi snacka om. att dom nästan bara har tunikor och långa tröjor. men det stämmer inte riktigt, hitta en bild från gina som jag tycker är ganska snygg. men byxorna är nog inget för mig, men iaf;) - jag förstår dock att vissa (kajsa) får en uppfattning av att det bara finns klänningar där om man kollar på reklamerna :) .
 Vad tycker du om denna outfit? :)

image228

avril goes stylisch :)


från rebellisk tonåring till stilsäker kvinna, korta Avrill Lavigne tog världenmed storm då hon gjorde debut med sin superhit sk8er boy. flera år har gått sedan det och avril har hunnit med både giftemål och skandaler. nu verkar det dock som att stjärnan har tröttnat på att vara stämplad som den stökiga "pojkflickan" och satsar på en mer femenin och modern stil . jag säger ba go AVRIL!:)
image227

T.T - torsdagsträning ^^

mwohaha , LOOOOV, galet skönast ! , sitter en trappa upp hos mormor å skulle prata av mig lite x) för skulle ja vart hemma skulle jag bara ha somnat på soffan :) å de e ju inte så bra eftersom att jag ska iväg å träna idaag . torsdagar = badminton :) . vi får se hur de går eftersom jag fortfarande är lite förkyld. anyway här kommer en bild på scarlet johansson för reebok, enjoy :)

image224

godmorgon bloggen :)

Godmorgon bloggen :) sitter i skolan på biblan å väntar på att L ska bli färdig med sin svenska. ungen är ju inte snabbtänkt direkt ;D . ikväll ska jag ba ta det lungt å chilla. de känns såå skönt att jag har lov om ba några minuter! wonderful! :). förra helgen såg jag meet the spartans har ni sätt den? ., helt sjuk film x) - men endå rolig x) .påtal om film,  vet inte om ni har hört det , men för alla er gwyneth paltrow älskare där ute. det sägs att hon ska sluta göra filmer för att vara hemma med sina barn istället. hmm vi får väl se om det stämmer ellero m det bara är ett av tusentals andra rykten. vi hörs ikväll då jag publicerar en "mimmi vill ha" lista ;) kram!♥
image223

vad tycker du om svart nagellack?:)

håller på med svenskan förfullt och sitter å smygkollar lite bloggar emellanåt:) , vad pysslar ni med? :) -var inne på en blogg  tidigare idag (kommer inte ihåg vilken) och hittade denna bild :) . vad tycker ni om svart nagellack ? - hot or not ? , jag var inne på att skaffa det förut för jag tycker den kan va coolt till vissa outfits. men det har inte blivit av. tycker dock att det passar på alla chicks(hillary,paris and lindsey) på denna pic ;) - hörs senare ♥
image222


p.diddy- startar nytt företag:)

framgångsrika hiphopparen och affärsmannen p diddy ska starta nytt företag. denna gång satsar han på taxi , för att hans party friends inte ska köra hem fulla! det tycker jag är skitbra. sluta köra full och börja åka p cab ;) . vad tycker ni om detta? :)

image221


ska jag inte klaga lite mer? ;)

hallue där , det blev ba ett inlägg igår , jag var helt död när jag kom hem och somnade halv 10 , vilket jag inte gjort på flera år :O, denna dagen har varit seg! - alla som åkte skidor igår kom till skolan som typ zoombies idag.
(stava ja fel?) . jag fick även reda på att jag har ig i matte :/ - men jag får fixa de efter lovet . och att jag kommr ha kvar mitt vg i spanska , så helt lost är ja ju inte ;) . men seriöst va vare för väder idag ?:S  ena sekunden snöa det som tusan och tre min senare så var det strålande sol liksom :S , crazy ! , jaja havt lycklig så vandra jag hem i mina föredetta vita tygskor. och såklart slagga jag typ på en gång x) - illa mimmi illa. pappa kom upp å lämna lite godis till mig så jag skulle bli frisk :) . yeeey love ya ♥ . nu ska jag göra ett ryck och skriva klart svenskan som ska va inne i morgon. vi hörs senare ikväll :)<3

dagens resa :)

hej alla coola ! jag är äääntligen hemma efter den långa resantill romme alpin (3 timmar) . hoppas allt är bra ,med er , själv är jkaglite krasslig :/ . idag då : vaknade klockan kvart över 5 !!! , fixade mig och packade ner det sista. mötte A och L vi skolan och nåra min senare började våran resa. alla va ju såklart skittrötta men ja tror faktist inte att det var någon alls som sov. jag tycker det är halvkul när 70 pers tirrar på en. -de känns iaf så ;) . det visades en film (miffo) har någonsätt den ? isåfall va tyckte ni ? , jag tyckte den sööög!  när vi slutligen hade annlänt så hämta vi ut utrustningen sen börjsde vi åka. det gick sjukligt bra för att vara första gången och jag rammlade bara två gånger :) -stolt!. var av ett fall va riktigt illa x) . L, sa att det såg ut som ett snömoln men jag säger ba att det kändes lite mer oglamoröst en ett moln när jag rullade 5 varv och störta me huvudet ner i snön ;D. nu är jag i alla fall hemma och är helt slut i hela kroppen ! , hur har eran dag varit ? :) kram!
 

"Dagens citat":)

sådär ja , nu var man färdigpackad , färdig pluggad och f´ärdigmålad (naglarna)  :) , ska snart lägga mig å försöka sova . men nu sitter jag å kollar på hundrahöjdare på 5an , hah ja gillar dom fredrik å filip , dom är kul ^^ . kommer inte hem för ens 7 i´morgon tror jag så då får ja blogga lite senare än vanligt:). jag har ont i mina käkar för ja tuggar så mycket tuggummi . jag måste träna upp mina tuggummi muskler alltså ! x) . här kommer dagens citat -
"livet är som en shoppingresa , du vet aldrig vad du kommer att få" :)
 - ännu en gång sant ;)
godnatt , sov sött :)
image216

nelly.se

nelly.se har fått in massa härliga nyheter. här är en av mina favoriter från
ted baker , vad tycker du ? :) 

image214


mimmi tipsar :)

jag har sagt det förr och jag sejer det igen , SEX AND THE CITY!
jag som många andra älskar serien och kan inte berga mig tills filmen kommer ut.  tänkte tipsa om samlingsboxen (the shoe box) . jag har den och den inehåller allt osm någonsin gjorts . från början till slutet. jag rekomenderar den starkt. det är verkligen skitsöt ! finns bla på cdon.com :) kolla även trailern för filmen som jag la in för ett tag sen ;)

image213

sådärja!

fyfasiken skrev värdens inlägg så fucka sej allt! , aja nu skriver vi om då . måste erkänna att jag är lite nervös inför imorgon . jag kunde inte sova igår ist låg jag och tänkte på om jag skulle börja blöda näsblod i bussen eller rammla av liften x) . till frulle köpte jag en ost å skinkmacka med en drick youghurt, till lunch en kyckling sallad med sprite zero och när alla andra tar fram sitt godis så ska jag vare den nyttiga och mumsa på mina vindruvor ;)
detta ska jag ta med mig imorn ^^

maten såklart ^^
några veckorevyn - ska tvinga L att diskutera mode :)
tuggummi- är beroende (A)
kräkpåse - ice
mobil+ headset
vantar
penna

hmm är det något jag har glömt? - kommer inte på n iaf  :)
klockan är redan halv 8 å nu måste jag verkligen skriva på svenskan (reserepotage)
wish me luck / M:)

romme imorgon!:)

hej  alla! :) superkul att så många kommenterar:) . hoppas allt är bra med er . sjhälv är jag fortfarande förkyld och hängig , men det går säkert över;) . imorgon bär det av till romme och det ska bli superdupermegakul x) . därför ska jag lägga mig tidigt idag. senast klockan 11 för då börjar scrubs kulkul :) - är det något som kollar på det?  :)
idag har det vart en ganska chill dag. idrott (jag var inte med) musik (jag lät som en förkyld kråka) , svenska och slöjd . på slöjden syr jag en klänning den är hmm.. annorlunda:). jafg får lägga ut en bild på den här på bloggen sen när den är klar ;). nu ska mamma och jag iväg till affären och köpa frulle och lunch till imorron. bloggar mer sen när jag kommer hem :) .
peace / mimmi ♥
ps , ska du eller känner du någon som ska till romme imorron ? :)

 -dålig bild på kassen jag sydde förut . (den är sötare på riktigt)  x)

dagens citat;

"shopping gör inte så att jorden snörrar. shopping gör resan lönt"
citatbok-  håller ännu en gång med ;) bra sagt !


image211

gult är inte fult ...

gult är inte fult och rött är defenetivt sött :) - sejer jag och slänger ut två supersnygga enkla klänningar från juicyCouture, vilken gillar du mest? :)

image209 image210


ROMME ALPIN

sitter å lyssnar på en gammal kellyclarkson låt (breakaway) och ska nu göra ordning mig. jag ska bara följa med mamma till affären och få lite frisk luft. jeeej äntligen lite soool :) . jag ska med till romme :D , termosar är fixade och på tisdag blir det åka av. det ska bli riktigt spännande med tanke på att jag aldrig har åkt skidor förut. galet ju :) . bussresan kommer ta runt två timmar om jag har föstått det rätt och jag kommer få gå upp tidigast! hata :( . menmen ;D - är det någon som har vart i romme någon gång. - har ni några tips om hur man åker eller är det ba å köra? ;) . ses sen <3
image208 victoria beckham i skidbacken :)

jojo vs megan fox

image207
underbar rosa dröm , men frågan är - vem bär upp den bäst? :)

en såndär tråkig lista.

här ´kommer en sånhär tråkig lista man skriver för att fördriva tiden ;D

dagens låt:
amy winehouse - tears dry on there own
dagens dusch: för en liten stund sen :)
dagens frisyr: uppsatt, en så länge
dagens smink:inget faktist:O                                                                                                                                dagens klädsel: grå tights, grå tee med immy henrix tryck- 
dagens händelse: inget än x)
dagens planer: blogga, städa plugga- uschi 
 dagens vill ha: naglar å större garderober:)
dagens saknad: L & A ;)
dagens drog: tuggumi
dagens tråkigaste: förkyldningen
dagens roligaste: romme blir av :D
dagens finaste: inte mina vita naglar iaf - passa inte på mej ^^
dagens måste: plugga å städaaa
dagens dricka: apelsinjuice <3
dagens köp: ska köpa lite godis senare (A)
dagens mat: frulle
dagens personer: cariiina :) , alle 
dagens mående: ganska dåligt. men det går säkert över snart!:-)

enjoy <3 x)

necessär tips:)

ny duschad och en helt ny människa ! - haha nej men nästan iaf;) . de slog mig precis att jag behöver en ny necessär just nu ligger sminket jag använder mest i en gammal papperspressent påse. lagom snyggt x) . har någon nått tips var jag kan hitta någon fin ? :) har kollat runt lite och här kommer några sötsaker ,

image202image203 image204image205


♥Pia & Pio Green Oriental eleven.se 
♥Glamourflage Kinky Kate Vanity Case eleven.se
♥söt och praktiskt från inreda.com

min favorit är nog dem från inreda.com - supersöta!
vilken är din favvo ?

målafärg tipex eller vittnagellack ?

i julklapp fick jag ett jättevitt nagellack av mamma . men jag har inte använt det sen igår . jag har vart lite osäker på om jag gillar det eller inte. men så igår när jag skulle använda det så såg de verkligen crazy ut. kunde inte bestämma mig för om det såg ut som målarfärg eller tipex på mina korta naglar. :)  - fick även frågan av panikslagna mamma , - är det emalj från köket !?!?! ( vi har ju renoverat) . hah så jag tror att jag skippar dedär med vita naglar! :) . men jag har fastnat för dedär med akryl / gelé naglar. jag har ingen aning vad skillnaden är mellan dom  men men :) . i vilket fall skajag önska mig det i påskpressent :)
kram <3 / mims
image201


saker att göra .

länge sen jag bloggade nu . det ska de bli ändring på ! vaknade för ett tag sen och jag mår inte så överdrivet bra. jag är värsta förkyldish och det känns i hela kroppen ;) . men nu ska jag sluta klaga å börja göra nått vettigt ist .
på tisdag så var det ju meningen att vi (skolan) skulle åka till romme & åka skidor vilket jag hade sätt fram emot supermkt . men igår när jag skulle prova mina termobraller som jag trodde lågi lådan så sa mamma att hon hade slängt dom . wiiie tack mamma  x/ . så nu får vi se om ja hinner få tag på några. annars blire en "stannahemmadag" för min del .

GÖRA LISTA
(x)
duscha
( /) fixa mig
( ) måla naglarna
( /) städa
(x) fixa termobralls
( ) plugga

image200 paris hilton i vit skiddress :)

RSS 2.0