11 dagar kvar!!!

så! nu har ja vart världens duktigaste och städat klart helas rummet:)
jag är astrött å tänkte sätta på en dvd som jag kan somna till. det blir nog bridget jones ikväll igen ;).
Nu är det bara ´11 dagar kvar tills att jag fyller år , wohooo :) . det är sjukt vad tiden går snabbt. de e snart vinter och de känns som att det bara var några veckor sen jag å julia låg å sola på bryggan ute i trosa. well well ja klagar inte:) . nu ska jag somsagt ta och lägga mej och ja.. det var allt för mej , ses imorron ,
gonatt / M ♥

sagan om ringen , vs, vika ner kläder

halloj igen , nu låter ja mej inte slippa undan mer . jag SKA städa ! , började kolla på sagan om ringen men de känns som den är liiiite för lång. imorgon är det måndag men jag har sovmorgon å börjar 10 wiie :)
over and out / mimmi<3

otroligt söt nyckelring

image150

för er som kanske inte är så hajj på de där me märken så ska ja berätta att dettA är en miniatyr
(vet ej hur de stavas), på mulberrys basewater som jag tidigare haft bild på här i bloggen
 Mulberrybutiken på Birger Jarlsgatan är ju nyrenoverade och har fått in massor av heta grejs bla den här nyckelringen som jag blev helt kär i .

snart ny vecka puh , chiao <3

MODELL - LILY COLE

image149

Lily ColeChristian Lacroixs höstvisning 2007
Bild - Style.com

Leona Lewis

min nya favvolåt :) enjoy <3


kimonoinspererad morgonrock ?

hejhej, nu ska jag gå å lägga mig å kolla lite tv . prov på tors å jag vet inte om jag ska shoppa eller gå på gymnasiets öppet hus imoron.. svårt! slänger in en liten bild på  en sjukt nice kimono från björn borg (nelly.se)
sov så gott!
love mim♥
image147image148

Det här med att titta på samma film 100 gånger!

hejhej hallå , sitter här framför datan (som ni märker) x) å typ väntarpå att jag ska sova . nästa vecka ska jag inte försova mig någon dag alls! hoppas ja (A). för om jag gör de kommer linda dra mig hårt i fingret :)  .
ja funderar på vilken film ja ska sei nnan ja somnar å då kom jag att tänka på hur många gånger jag kan se samma film utan att tröttna på den . ja är sanslös när det gäller filmer och låtar. om jag fastnar på dom kan jag istort sätt höra/ se på dom hur många gånger osm helst. nu har jag kollat på bridget jones minst tio gånger från när jag fick den och det var inte spec länge sen. men kanske är det för att ja brukar somnA innan hela filmen är slut . eller kanske för jag byter låt eller spelar den från början fast det är tid kvar. det kanske är så , ja att man tkr bättre om saker som man inte riktigt vet hur dom slutar.

THE END mim ♥

Gymnasiemässan

♥hej där :) . i dag va de gymnasiemässan och jag var där med mamma och linda. Det var sjukt mycket folk men också ganska roligt. vi kom dit med 0 påsar och lappar gick där ifrån med typ 11 . till skillnad från alla andra osm kom med 1 högst två x) . men vad ska man säga .....jag gillar påsar xD. eftersom att jag inte har shoppat på övertvå veckor !!!!!! :O så åkte vi förbi lite affärer på vägen hem och jag köpte en jättenice fredperry wct med gulddragkedja 
på MQ och en vanlig vit bas-tee på hm. De blev inte mer. sen vill mamma inte att jag ska shoppa så mkt mer innan min födelsedag (7 dec) . nu har jag lovat mig själv hela kvällen att jag ska städa rummet å kolla på alla gymnasiegrejjer men ja tare hmmm..när ja har lust:) . ha en myspys kväll
kram mim ♥
image146


TRÄNING

hej å hå nu ska ja i väg på badminton !
puss

PALLAR INTE ALLA PROV

image141 
x) trött "pluggande"  mej . grattis i efterskott igen du lindaaa:) .
 drf du e världens bästa kompis :) <3

RSS 2.0