inget internet!

så nu va man utan in´ternet ! ska försöka överleva de två veckor jag kommer  att vara utan. sitter i skolan nu å ska skriva lite på ett arbete. ha de så bra tills vi hörs igen. peace out / mimmi ♥

heath ledger DÖD

ooohaa längesen jag skrev nu . fy på mej ! idag är det onsdag...tror jag och jag har bara vart i skolan. gashi va tröttsamt de kan va ibland. jamenar vakna klockan 7 för att sitta i ett klassrum å läsa om saker man egentligen inte bryr sig om, menmen :). idag har jag en BRA nyhet och tyvärr en DÅLIG också. lets start with the good one ! nu har Alle å Didde vart tsm i 1 år! fat nice människor x) grattis ! Den tråkiga nyheten är att  Heath Ledger är död. han hittades tydligen igår naken och medvetslös i en lägenhet på manhattan. thats a shame. men så äre.
kram <3

efter gynning.

hej hej , idag hare vart en lång dag.  vi hade öppet hus på kvällen i skolan vilekt innebar matte å idrott . efter skoltid liksom. men idrotten va iofs ganska kul :). när ja kom hem va ja helt död :P och jag som va helt inne på att plugga idag , jo men tjena . plugga blev = tv idag å nu har ja kollat på "i huvudet på gynning" - ganska roligt men väldigt knasigt ;D . nu ska ja försöka plugga några min (A) ciao ♥

jag är en mulberry !

satt å kolla runt lite på veckorevyn.com och hitta ett litet gulligt test. "vilken väska är du" ? .- kunde såklart inte låta bli att göra det . och jag blev en mulberry -olala min favvo väska me ;) . även om jag typ ttryckte lite fel för dedär frågefältet va lite fuckat på min data. :S . menmen :) här är då moteveringen-enjoy^^

DU ÄR EN SLITEN BAYSWATER I OAK FRÅN MULBERRY

Trygg och praktisk, grattis - du är en sliten Bayswater från Mulberry. Antagligen i färgen oak. Dig kan man lita på, du avslöjar aldrig en hemlighet och är den bästa vännen man kan ha eftersom du håller år ut och år in. Du matchar till allt och smälter in i vilka kretsar som helst. Positiv och glad, nära till skratt. Yta är inte så viktigt för dig, men kvalitet är något du värdesätter - och gärna lägger lite extra pengar på.

gör testet du me;)  http://www.veckorevyn.se/livsstil/test/2008/test-vilken-handvaska-ar-d/index.xml?page_nr=1


redan söndag?!

helgen bara flög förbi. Det är redan söndag liksom :O . igår orkade jag inte blogga. ja gjorde inte så mkt. jag va på sjukhuset och hälsade på mormor och sen så var jag å sola och råkade stänga av ansiktslampan lite för sent så ja ser ut som miss kräfta nu :) -lagom snyggt x) . idag blir  det badminton med pappa klockan två . det var meningen att i skulle spela i torsdags , sen blev det flyttat till fredagen men då skulle jag bort sen skulle de bli igår lördag men då skulle jag ju till sjukhuset så vi tare idag ist ;D . bättre sent än aldrig lr va hetere ? :)
kram

fredag = singstar

ätnligen freeedah . den här veckan har gått riktigt sakta. sökert för skolan precis har börjat. men de märker man inte för dom har redan slängt på oss massa arbetusch. éfter skolan så gick ja hem å sen ringde linda å fråga om vi skulle spela guitar hero . självklart ville jg de å jag bästede för att rocka till mej. hah borde lägga ut en bild xP . ja blev sjukt coolisch . och när linda öppna dörren fick hon en chock :D - haha . sen sjöng ja å hennes syrra sandra singstar , höhöhö......sjunga nja inte riktigt min grej vah ?!?!? XD men de va kul :) :) måste skaffa sånt . stackars mina grannar ;D . trevlig helg
puss ♥

a wonderful thing called armband :)

nu sitter vi i skolan igen å "jobbar" med datorerna . det är ganskah chillför man slipper tänka x)
nu äre såhär att ja e helt inne på armband ! och här kmr mitt just nu bästa armband.
image175
armband från www.kyssjohanna.se


att måla naglarna är en konst.

hejhej , bara två dagar kvar innan helgen . sitter här och förbereder mitt tal lite . wooow ja ska hålla tal i skolan på svenskanmen ja orkar inte lägga ner så mkt tid på de för ja lär iaf aldrig få mvg igen x) . Idag skämdes jag lite för mina naglar som såg helt hemska ut . när jag har blivit lite vuxen ska jag nog göra naglar . men nu tkr ja fortfarande de är så kul me nagellack så .. x)  . linda berättade iaf att hon hade tänkt måla naglarna röda . men det blev tydligen borttaget för helften kom utanför. i början när jag målade med rött naglack så kom ja mestadels utanför naglarna . men nu går de faktist mkt bättre x) . hur osm helst kom vi fram till att det var en konst att måla naglarna. :)
kram ♥
image174

tisdag

halluuee. imorsse när jag och linda gick till skolan så var det ju superslask ute (hata) och när jag kom till skolan så va mina strumpor plaskblöta! som tur var så hade ja ju mina kinaskor i skåpet så jag kunde iaf byta skor. håret blev också helt förstört inte för att det var borstat lr nått x) . dagen gick väldigt långsamt idag. men 10000 år senare efter massa förvirrande algebra och engelska kriterier så var dagen äntligen slut. då fick jag en liteefter julklapp av alle ? . det var ett par örhängen som va jättefina (: och  en packe hårnålar , -sånt går alltid åt! tackars :) . nu ska jag ta och packa lite kläder för idrotten imorron :)
puss/ mimmi 

 

GRATTIS :)

grattis JULIA :)  idag fyller världens bästa julia 15 år :) . grattis gumman !


sovisch

ska strax sova sitter och borstar tänderna, framför datan...suck de har gått för långt :P
godnatt ♥

Marie Picasso

och den som vinner idol 2007 är......Marie Picasso.
grattis grattis. från sliskig bigbrother stjärna till idol. askul för henne men snälla whats going on med hennes jäkla ben . det ser ju ut osm om hon ska kissa på sej såfort hon kmr till dom lite högre tonerna x)
image165


alle å mimmi på msn :)

Mims- säger:

haha linda idag , me julklapp x)

a' säger:

hahahah, aaah x)

a' säger:

såg du hennes min?:D

Mims- säger:

haha , glömde men kan tänka mej :D

a' säger:

haha,assåhennes ögonblev fett stor oh hon ba; TILL MIG?!:O

Mims- säger:

haha :D

a' säger:

hehe:P


(linda hade alltså glömt att köpA julklapp till alle) :D
image164


i adore this bag

Louis Vuitton
Monogram Canvas Keepall 55
image163


första dagen i skolan!

så var det måndag igen då ...gash lovet spang ju bara i väg men skönt va det att vara ledig :).
jag trodde ju att jag skulle vara helt dödisch idag när jag skulle gå upp (klockan 8) !!!!!!! men det gick fasiken riktigt bra . det var sen när man kom till skolan som hjärnan la sig å vila. shieet va trött ja va där ett tag . för överigt så var det väldigt kul att träffa alle å lindrew :) - har saknat att snacka skit merom ^^
kram♥


löve er tjejs ! (:

Jordgubbar är så fina

 ♥ Im in to strawberries right now♥
 image161
http://www.kyssjohanna.se/
         Kenneth Jay Lane





FLYTTA?!

Jag ska tydligen flytta ?! , iofs inte så långt bort. men iaf jag vill inte. visst viska renovera allt å de kmr säkert bli finfint å så men jag kommer bo i samma port som mormor å morfar , mitt emot pappa och på samma gård som min kusin. jamenar gash. jaja man får göra det för va det är. (katastrof) haha nej men iaf så har ja en plan för hur jag ska inreda mitt rum. denna gång får det bli vitt vitt vitt funderar även på en fondvägg. har även hittat några ascoola låssasblommor på basehome som jag tycker e perfekta. vita gröna å stilrena - som det ska va .
chiao <3


vad jag har gjort idag (:

hej suckers ;) , känner mej helt sykfallig som om och om igen sover bort dagarna! vakna liksom två å gick upp vid 3 :O . skäms på mej ! därför kan ja inte direkt berätta om va ja gjort idag för det skulle beskrivas med ett ord. sovigt . nej men typ. jag har iofs vart å handlat också- mamma rammla när vi va på väg hem och ja fucking skämdeeees:P
hur mkt man än vill så går det inte att undvika att se ut osm en idoit när man e påväg ner mot marken x)

GOSSIP GIRL KOMMER TILL SVERIGE

ÄNTLIGEN ! SOM JAG HAR VÄNTAT!! gossipgirl böckerna har dom ju gjort en serie av och äntliogen kommer den till sverige:D ja e jättesupermegaglad . Om jag har fattat det rätt så ska serien visas på
(Kanal 5, 20:00. Börjar Den 29 Januari!) glöm inte de sweetnowsar ;)
och det är bara att hoppas att den är lika bra som dom slukande böckerna är .
nu ska ja lägga mej , lovar ;)

image160


pretty in pink

pretty in pink

                                           ♥ mys från juicy couture
                                           ♥parfym från CK
                                           ♥nyckelring från mulberry
                                           ♥sko från adidas

nedrans blogg

ching chong igen sitter här  å försöker fixa en cool header till bloggen men jag lyckas inte! jag får be julias snälla kompis stephanie om hjälp nån annan gg när ja inte sitter halvt sovande:) - jag och datasaker går inte ihop .
sitter här då på mitt rum å har typ överdrivet tråkigt så har spungit runt å tait massa knaskort på mej x)  lägger nog in dom så småning om. 


godkvällens!

idag har jag typ inte gjort något alls!  när jag för en gångs skull tog mig lite tid och skrev ett längre inlägg så skulle jag förhandsgranska , ja gjorde de några gånger och 1 2 3 så ba försvann deh :O irriterande lr vaaad? !
men till min stora förvånad så fanns det kvar på nått konstigt sätt. skööönisch :D . ja de va lilla historien om mitt stora inlägg xD.
peace♥

"THE SHOE BOX"

Hej alla!  länge sen nu ! , antar att jag har varit upptagen ... lr inte: P .
menmen . lite uppdatering nu då ; nån dag efter jag hade slutat skolan så vare ju dax för lite julklapps shopping med linda. de e faktist riktigt kul! de var inte osm när man var liten och köpte det billigaste ljuset i affären till mamma. haha jag erkänner , ja var riktigt jäkla snål när jag var liten ! 
sen på julafton så var vi hemma hos oss och det var faktist helt okej kanske var ja liiiite besviken på mina paket men de e ba för ja e så bortskämd. iaf sägs de så ;) .
Jag fick faktist massa kul. favoriterna var nog ett skit coolisch armband och
 "The shoe box"-(alla sex and the city avsnitt). nu börjar jag ju snart i skolan suck , okej de ska bli lite kul men bara för att ja ska träffa kompisarna igen :) . i vilket fall så kanske det är dags att vända om dygnet. men lätt liksom när man har en sex and the city box . JAG ÄR BEROENDE! jag kan inte sluta kolla på dom. varje kväll sejer jag till mig själv, bara tre avsnitt ikväll . men de går inte :O man blir liksom pigg av att kolla på de . så jag testade att sätta på en annan film här om dagen men ja kollade typ 5 min innan jag tröttnade. detta är ett konstanterande - jag är ett troget sex and the city fan
puss?

                 image153

RSS 2.0